Fanola je revolucionirala svet nege las z uvedbo neverjetne novosti. No More je družina tretmajev s patentirano tehnologijo, ki nadzoruje na težkih in upornih laseh in skrajša končni čas sušenja, kar olajša ustvarjanje pričeske in poveča njegovo trajanje. Vsebuje naravne sestavine, ne vsebuje Silikonov in je veganska.

Produkti Fanola No More so zemlji prijazni izdelki, ki zmanjšujejo porabe vode.

NO YELLOW ZAŠČITNI SPREJ

Vsebuje definirano tehnologijo ki zaščiti blond, sive in poškodovane lase, pred težkimi kovinami, in zunanjimi vplivi. Lasje so mehki, bolj sijoči, svilnati in konice las so zaščitene. Ne izpirajte. Ta sprej uporabite na posušene lase in se lahko uporablja večkrat dnevno.

 

NO YELLOW DVOFAZNI BALZAM

 

BALZAM BREZ IZPIRANJA je idealen  za Sive in blond lase. Balzam zmanjšuje rumeni ton na laseh, naredi svilnat in mehak las, brez oteževanje lasu. Las ni statičen in ne zadržuje vlage v laseh. Po šamponiranju sprej nanesite na mokre lase in ga ne izperete .Pred uporabo ga dobro premešajte.

 

NO YELLOW TERMALNA ZAŠČITA V KREMI

  je idealna za Sive in blond lase. Naredi film okoli kutikule. Vsebuje specialno formulo »vročinske zaščite«, ki prekomerno zaščiti pred vročinsko obdelavo las s fenom ali pa drugimi toplotnimi orodji. Lasje so mehki, bolj sijoči, svilnati in konice las so zaščitene. Ne izpirajte. Majhno količino kreme dajte na roke in jo vtrite na vlažne lase